Tekin, Yeni Bir CHPye İhtiyaç VAR

Tekin, Yeni Bir CHP'ye İhtiyaç VAR

CHP yönetiminden istifa eden Gürsel Tekin, yeni bir CHP'ye ihtiyaç olduğunu belirterek, 'Bedel ödemeye hazırım' dedi.

A+A-

CHP yönetiminden istifa eden Gürsel Tekin, yeni bir CHP'ye ihtiyaç olduğunu belirterek, "Bedel ödemeye hazırım" dedi.

CHP MYK'daki görevinden istifa eden CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, istifasıyla ilgili bir İstanbul'da basın açıklaması düzenledi.

Tekin Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, yeni bir CHP'ye ihtiyaç olduğunu belirterek, "Genel gidişata itiraz ediyorum, bedel ödemeye hazırım" dedi.

Tekin şunları söyledi: "Kırgınlıklarım var. CHP içeride ve dışarıda normalleşmeli. Ben kişilerin değil, uygulamanın karşısındayım. Eleştirilerim ve tavrım bu noktada değerlendirilmelidir. CHP iktidarı her yerde mutluluk getirecektir. Benim CHP'den beklediğim birlik ve bütünlüktür."
Haberin devamı ↓reklam

Sarıgül ile kesinlikle yeni bir parti kurma çalışması içinde olmadığı kaydeden Tekin, ''Ben CHP'nin iktidar olmasını, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da başbakan olmasını istiyorum. Güdülmeye itiraz ediyorum'' şeklinde konuştu.

Gürsel Tekin, her zaman Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.