1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bozyazı’da ’Turizm Haftası’ Kutlamaları
Tecavüz Edip Parasını ÇALDILAR

Tecavüz Edip Parasını ÇALDILAR

Antalya'da polise başvuran 19 yaşındaki M.Ö., kendisini mermer atölyesine götüren 5 kişinin tecavüzüne uğradığını ve şüphelilerin üzerinde bulunan 200 TL'yi de aldığını iddia etti. 2 kişiyi gözaltına

A+A-

Antalya’da polise başvuran 19 yaşındaki M.Ö., kendisini mermer atölyesine götüren 5 kişinin tecavüzüne uğradığını ve şüphelilerin üzerinde bulunan 200 TL’yi de aldığını iddia etti. 2 kişiyi gözaltına alan polis, 3 şüpheliyi arıyor.

Olay, saat 02.30 sıralarında ’155 Polis İmdat’ telefonuna gelen ihbarla ortaya çıktı. Aksu İlçesi’nin Pınarlı Kavşağı’nda bir kadının yoldan geçen otomobilden polis çağrılmasını istemesi üzerine bölgeye ekip gönderildi. Polis, yol kenarında bekleyen M.Ö.’ye ulaştı.

Daha önce birlikte olduğu bir kişinin daveti üzerine buluştuklarını anlatan M.Ö., "Buluştuktan sonra beni bir mermer atölyesine götürdü. 5 kişi tecavüz etti. Üzerimde bulunan 200 TL’yi de aldılar. Hem tecavüze uğradım, hem de beni orada bırakıp kaçtılar" dedi.

Polis, genç kadını sağlık kontrolünden geçirdikten sonra ifadesini aldı. M.Ö.’nün verdiği ifade doğrultusunda 27 yaşındaki A.A. ve 31 yaşındaki H.A. gözaltına alındı. Kimlikleri belirlenen diğer 3 şüphelinin yakalanması için çalışılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.