1. HABERLER

  2. Kenan Mortan: Kars da Nereden Çıktı?
TDH'dan Kars'tan Elazığ'a YARDIM

TDH'dan Kars'tan Elazığ'a YARDIM

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Kars İl Başkanı Erol Bağış'tan depremzedelere yardım.

A+A-
Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Kars İl Başkanı Erol Bağış'tan depremzedelere yardım.
TDH Kars İl Başkanı Erol Bağış, Elazığ'ın Kovancılar ilçesi Okçular köyünde 6.0 şiddetindeki depremde hayatını kaybedenler için açılan taziye çadırını ziyaret etti.
Depremzedelere başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Bağış, ihtiyaç sahibi olan depremzedelere de 260 parça giyim malzemesi dağıttı.
Depremin açtığı hasarın çok büyük olduğunu ifade eden Başkan Bağış, “6.0 büyüklüğündeki depremin üzüntüsünü halen içimizde yaşıyoruz” dedi.
Türkiye Değişim Hareketi Selim İlçe Başkanı Barış Koç,  Sarıkamış İlçe Başkanı Bülent Artaç ve Sarıkamış Gençlik Kolları Başkanı Emre Doğan ile birlikte Elazığ'da depremden hasar gören köyleri gezen Başkan Bağış, ihtiyaç sahibi çocuklara; kaban, ayakkabı, kazak, bayanlara; mont, kazak, ayakkabı, erkeklere ise ; palto, kaban, kazak yardımında bulundu.
Afetlerde her vatandaşın yardım etme bilince olması gerektiğini söyleyen Başkan Erol Bağış, “Bu felaketlerin bir gün de bizim başımıza gelebileceğini hiçbir zaman unutmamalıyız. Depremde siyasi görüş, din, dil, ırk farkı gözetmeksizin tüm Türk toplumunun kenetlenmesi görüşünü savunuyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.