1. HABERLER

  2. Bursa İnegöl'de Kürtlere LİNÇ GİRİŞİMİ
Tarkan'a Uyuşturucu GÖZALTISI

Tarkan'a Uyuşturucu GÖZALTISI

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan, aralarında sanatçı Tarkan Tevetoğlu'nun da olduğu 10 kişinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

A+A-
İstanbul'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında sanatçı Tarkan Tevetoğlu ile  sanat ve magazin dünyasından isimler ve 3 ünlü işadamının da bulunduğu  10 kişinin emniyetteki sorgusu sürüyor.
İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan, aralarında sanatçı Tarkan Tevetoğlu'nun da olduğu 10 kişinin emniyetteki sorgusu sürüyor.
Edinilen bilgiye göre bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık altı aydır sürdürdükleri çalışma sonucu takibe aldıkları uyuşturucu satıcıları Selman Ş. ve Abdülmelik G'yi yakalamak üzere operasyon başlattı.
Operasyonda ayrıca bu satıcılarla irtibat kurdukları öne sürülen sanatçı Tarkan Tevetoğlu, eski DYP Milletvekili Rıfat Y'nin oğlu Gökhan Y, iş adamı Fuat M'nin oğulları Ömer M, Tarık M, Murat E, magazin gazetecileri Kubilay K. ve Bekir S. ile Güler E. gözaltına alındı.
Sanatçı Tevetoğlu'nun Ömerli'de bulunan çiftliğinde yapılan aramada yaklaşık 10 gram esrar ele geçirildiği öne sürüldü.
Operasyonun ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine getirildiler.
Operasyonun ardından bilgi almak için emniyete gelen Tarkan'ın ağabeyi Hakan Tevetoğlu, işlemlerin sürdüğünü, kendisiyle görüşemediğini söyledi. Tevetoğlu'nun emniyette iki avukatı nezaretinde ifade verdiği öğrenildi.
Şüpheliler emniyette tamamlanacak işlemlerinin ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edilecek.
ÇAPKIN: PLANLI BİR OPERASYON
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, operasyonun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı planlı bir operasyon olduğunu kaydetti.
Operasyonu ''Polisin yaptığı herhangi bir çalışma'' diye niteleyen Çapkın, “Adliyeye intikal edecek bir konu'' diye konuştu.
Çapkın, operasyonların devam edip etmeyeceğine yönelik soru üzerine ''Hayır. Ne zaman düğmeye basma zamanı gelirse o zaman basılıyor'' dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.