1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hip Hop Aşkı Yaş Tanımadı
Takla Atan Otomobilden Sağ ÇIKTILAR

Takla Atan Otomobilden Sağ ÇIKTILAR

Kars'ta iki kadın öğretmenin içinde bulunduğu otomobil, Digor yolunda yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

A+A-

Kars'ta iki kadın öğretmenin içinde bulunduğu otomobil, Digor yolunda yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Taklalar atarak metrelerce sürüklenen otomobilden öğretmenler sağ kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün Kars-Digor yolunun 7. kilometresinde meydana geldi. Sabah görev yaptıkları Tekneli Köyü İlköğretim Okulu'na gitmek üzere yola çıkan Begüm Büşra Özgül'ün kullandığı 36 FD 817 plakalı otomobil, Digor TOKİ Lojmanlarını geçtikten sonra yola konulan taşlardan kurtulmak isterken, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Savrularak taklalar atan otomobilden Begüm Büşra Özgül ve yanında bulunan meslektaşı Ayşe Tuğba Candan sağ olarak kurtuldu. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Özgül, yaralı arkadaşı Ayşe Tuğba Candan'ı otomobilden çıkarırken, yoldan geçen vatandaşlar da yardıma koştu. Olay yerine 112 Acil Servisi çağrıldı. Bir süre ambulansın gelmesini bekleyen vatandaşlar ambulansın gecikmesine tepki gösterdi. Olay yerine intikal eden ambulansta doktor bulunmaması ise dikkat çekti. ATT uzmanlarının sedyeye aldığı yaralı öğretmen daha sonra vatandaşların yardımıyla ambulansa taşındı. Yaralı öğretmen Kars Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, olay yerinde bulunan trafik polisleri uzun süre etrafa savrulan parçalar arasından otomobilin plakasını aradı.

"TOPAÇ GİBİ DÖNDÜ"

Kazayı gören vatandaşlar, otomobilin topaç gibi döndüğünü belirterek, "Biz aşağı iniyorduk. Birden otomobil yoldan çıktı. Aşağı düşen otomobil orada topaç gibi döndü durdu. Yaklaşık 10-12 takla attıktan sonra durdu. Hemen arabamızı durdurup yardımlarına koştuk. Allah kurtardı" dedi.

Takla atan otomobilden çıkan öğretmenlerden Begüm Büşra Özgül ayakta tedavi edilirken, Ayşe Tuğba Candan'ın ayağının kırıldığı ve ameliyata alındığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.