1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Hırsızlık Yapan 3 Kişi Tutuklandı
Tahliye Sevincinden Baygınlık GEÇİRDİ

Tahliye Sevincinden Baygınlık GEÇİRDİ

Kars Adliyesi çıkışında bin annenin ve anneannenin yaşadığı tahliye sevinci eşine az rastlanır bir görüntü ortaya çıkardı.

A+A-
Kars Adliyesi çıkışında bin annenin ve anneannenin yaşadığı tahliye sevinci eşine az rastlanır bir görüntü ortaya çıkardı.
1.5 yıldır tutuklu bulunan evladının tahliye edildiği haberini alan anne, sevincinden baygınlık geçirdi. Anne daha sonra okunan ezan eşliğinde ellerini açarak Rab’bine dualar eşliğinde defalarca teşekkür etti.
 
Bugün Kars Adliyesi’nde Ağır Ceza duruşmaları vardı. Kız kaçırma davasıyla 1.5 yıldır tutuklu bulunan Rıdvan M.’nin de ailesi duruşma salonunda bekledi. Rıdvan’ın duruşması tamamlanıp tahliye kararının verilmesiyle birlikte anne Ayşe M. sevinden fenalık geçirdi. Sevincinden kalbi sıkışan anne rahatlamak için kendini Adliye binası dışına attı. Sevinç anne dışarı çıkar çıkmaz burada da baygınlık ve geçirdi ve yere yığıldı. Bir süre sonra kendine gelen anne bu defa gördüğü bütün akrabalarına sarılarak sevincinden ağlamaya başladı. Herkes mutluydu ve annenin sevincine ortak olmaya çalışıyordu. Anne Ayşe M.’nin annesi (Rıdvan’ın anneannesi) de mutluluğu doyasıya yaşadı. Anneanne kızı Ayşe M’nin elini öperek torununun serbest bırakılmasını kutladı. Rıdvan’ın bütün ailesi Adliye girişince sevince boğulurken çevreden geçen vatandaşlarda bu sevince ortak olmaya çalıştı.
 
Bu arada öğlen ezanı okundu. Müezzinin ezan okumaya başlamasıyla birlikte anne Ayşe M. ellerini açıp Allah’a dua etmeye başladı. Yerinde duramayan ve bir o yana bu yana gidip gelen anne Allah’a bolca şükür ve teşekkür etti.
 
Aile daha sonra tahliye kararının sevincini telefonlarla diğer akrabalarıyla paylaşmaya başladı ve tahliye kararı alınan Rıdvan’ın serbest bırakılmasını bekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.