1. HABERLER

  2. Önder Sav ile CHP'nin Son SÜRECİ
TACSO, Kars'ta STK'larla BULUŞTU

TACSO, Kars'ta STK'larla BULUŞTU

TACSO 'Sivil Toplum Kuruluşları için Teknik Destek' Projesi tanıtım toplantısı Kars Simer Otel'de yapıldı.

A+A-
TACSO 'Sivil Toplum Kuruluşları için Teknik Destek' Projesi tanıtım toplantısı Kars Simer Otel'de yapıldı.
Türkiye'deki STK'lar ile Balkanlardaki STK'lar arasında köprü vazifesi görmek amacıyla hazırlanan Sivil Toplum Kuruluşları için Destek (TASCO) Projesinin Türkiye tanıtım toplantısına Kars’ta sonlandı.
Arnavutluk, Bosna Hersek, Hırvatistan, Kosova (BM Güvenlik Konseyi'nin 1244 sayılı kararı uyarınca), Eski Yugoslav Makedonya Cumhuriyeti (EYMC), Karadağ, Sırbistan ve Türkiye'de uygulanan TASCO Projesi'nin son tanıtım toplantısı Kars Simer düzenlendi.
TACSO Türkiye Koordinatörü Ayça Haykır ise TACSO Projesinin 7 Balkan ülkesinde uygulandığını belirterek, Türkiye'deki toplantılara Edirne'den başladıklarını ve Kars’ta sonlandırdıklarını belirtti.
Toplantıların 7 Nisanda Bursa'da, 9 Nisanda İzmir, 12 Nisanda Trabzon, 14 Nisanda Erzincan, 19 Nisanda Sinop ve 22 Nisanda Kars'ta yapıldığını ifade eden Haykır, amaçlarının, sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesini ve karar mekanizmalarına etkin katılımını sağlamak olduğunu bildirdi.
Haykır, şöyle devam etti: ''Bu amaçla STK'lar için tanıtım toplantıları, çok uluslu eğitimler, ulusal eğitimler, ortaklık toplantıları ve yardım masası hizmetleri gerçekleştirilecektir. Uluslar arası proje olan TACSO, Türkiye'deki STK'lılar ile Balkanlardaki STK'lılar arasında köprü kurmayı hedeflemektedir.'' diye belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.