1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Danıştay YGS'nin Şifresini ÇÖZEMEDİ
Tacizci Patronunu ÖLDÜRDÜ

Tacizci Patronunu ÖLDÜRDÜ

17 yaşındaki genç kız, yanında çalıştığı dönemde kendisine küfür edip cinsel tacizde bulunan patronunu bıçakladı.

A+A-

17 yaşındaki genç kız, yanında çalıştığı dönemde kendisine küfür edip cinsel tacizde bulunan patronunu bıçakladı.

Aksaray'da çalıştığı cep telefonu satış ve tamiri yapan işyerinden yaklaşık 15 gün önce ayrılan 17 yaşındaki E.E., çalıştığı dönemde kendisine küfür edip, cinsel tacizde bulunduğunu öne sürdüğü patronu 36 yaşındaki Vedat Kentli'yi sırtından bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra evine gidip yemek yiyen genç, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Hamidiye Mahallesi'nde bir iş merkezinin ikinci katında bulunan cep telefonu satış ve tamiri yapılan işyerinde meydana geldi. Vedat Kentli, çevredekiler tarafından işyerinin önünde kanlar içinde yerde bulundu. Sırtından bıçaklandığı anlaşılan Kentli, çağrılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kentli, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, iş merkezinin yakınındaki bir güvenlik kamerasında Vedat Kentli'nin, bir kişiyle birlikte iş merkezine girerken görüntüsünün olduğunu saptadı. Çevredeki esnaflara görüntüyü izleten polis, Kentli'nin iş merkezine birliktikte girdiği kişinin daha önce yanında çalışan E.E. olduğunu belirledi. Bunun üzerine E.E., saat 23.00 sıralarında evinde gözaltına alındı.

'ELİMDEKİ KANI YOLDAKİ ÇEŞMEDE YIKADIM'
DHA'nın haberine göre; suçunu itiraf eden E.E., eski patronu Vedat Kentli'yi, yanında çalıştığı dönemde kendisine küfür edip cinsel tacizde bulunduğu için bıçaklayarak öldürdüğünü öne sürdü. E.E. ifadesinde şöyle dedi:

"Ben daha önce Vedat Kentli'nin yanında telefoncuda işe başladım. Yaklaşık 4- 5 ay çalıştım. Sürekli bana küfür, hakaret ve cinsel tacizde bulunuyordu. Ben de işten ayrıldım. Sürekli kafam karışık gezdim. Dün de çarşı merkezinde görünce takip ettim. Birlikte iş merkezine girip dükkanın önünde bıçakladım. Kan bulaşan elimi yoldaki çeşmede yıkayarak, hiçbir şey yokmuş gibi eve gidip akşam yemeği yedim. Gece polisler eve gelip beni almak istediklerinde hiç şaşırmadım, teslim oldum."

E.E.'nin yapılan sorgulamasının ardından bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.