1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da "Uzun Elma" Fidanları Satışta
Susuz MEBde Elektronik YAZIŞMA

Susuz MEB'de Elektronik YAZIŞMA

Kars Susuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kendisine bağlı okul ve kurumlarda elektronik ortamda yazışma sistemini kurdu.

A+A-

Kars Susuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kendisine bağlı okul ve kurumlarda elektronik ortamda yazışma sistemini kurdu.
Susuz kaymakamı Murat Kütük’ ün talimatı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal tarafından sistem tüm okul ve kurumlara kuruldu.

Sistem hakkında bilgi veren Milli Eğitim Müdürü Şipal, “Çağımız bilgi ve teknoloji çağıdır. Bizde teknolojiden müdürlüğümüz ve kurumlarımızda en üst seviye faydalanmayı hedef alıyoruz. Bu sistem sayesinde resmi yazışmalardan anında okul ve kurumlarımız haberdar oluyor ve aynı anda resmi yazılara cevap verebiliyorlar. Bu sitem zamandan kazanç sağladığı gibi kağıttan,tonerden ve yazıların elden alınıp cevaplarının elden getirilmesindeki tüm giderlerden kazanç sağlıyor.” şeklinde konuştu.
“Küçük bir hesap yapalım” diyen Şipal, şunları söyledi: “Bize bağlı 40 okul ve kurum var bir yazı yazdığımızı ve yazınında 2 sayfa eki olduğunu düşünelim toplam 3 sayfalık bir yazışmada 120 adet kağıttan tasarruf etmiş oluyoruz.Bir gündeki tasarrufu artık siz düşünün”
Acele ve günlük yazışmalarda da sorunun tamamen ortadan kalktığını da belirten Şipal, bundan sonrada teknolojik değişmeleri yakından takip edeceklerini ve kurumlarında uygulayacaklarını sözlerine ekledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum