1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Meral Danış Beştaş Tutuklandı
Sur Kaymakamlığına Molotof ATILDI

Sur Kaymakamlığı'na Molotof ATILDI

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin yıldönümü olan 15 Şubat protestolarında Sur İlçesi'nde Kaymakamlık binasına molotofkokteyli atılırken, Bağlar İlçesi'nde ise, 3 araç ateşe verild

A+A-

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin yıldönümü olan 15 Şubat protestolarında Sur İlçesi'nde Kaymakamlık binasına molotofkokteyli atılırken, Bağlar İlçesi'nde ise, 3 araç ateşe verildi.

PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin 12. yıldönümü olan 15 Şubat'ın yaklaşmasıyla dün gece Diyarbakır'da hareketli saatler yaşandı. Kent merkezinin birçok noktasında polis tarafından arama noktaları kurularak kimlik kontrolleri yapılırken, sık sık polis araçları da mahallelerde devriye geziyor. Kentte alınan yoğun önlemlere rağmen dün gece yüzü kapalı bir grup, Sur İlçesi İnönü Caddesi'ndeki bir iş hanının ikinci katında bulunan Sur İlçe Kaymakamlığı'na molotofkokteyli attı. Pencereden içeriye atılan molotoflarkokteylliler nedeniyle binada çıkan yangın maddi hasara neden oldu.
 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.