1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kağızman'da Kaçak Mazot YAKALANDI
Stratejik Yönetim ve Liderlik PROGRAMI

Stratejik Yönetim ve Liderlik PROGRAMI

KAÜSEM, 25 Aralık Pazar günü 'Stratejik Yönetim ve Liderlik' konulu sertifika programı düzenleyecek.

A+A-

Kafkas Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAÜSEM), 25 Aralık Pazar günü Prof. Dr. Nejdet Leloğlu Konferans Salonu’nda ‘Stratejik Yönetim ve Liderlik’ konulu sertifika programı düzenleyecek.
Saat 11.30’da başlayacak olan programa Plymouth Üniversitesinden Dr. Shunmugham G. Pandian, Güç Türkiye Direktörü ITM Genel Müdürü Burcu Kaya, Yönetim Danışmanı ve Yazar Turkcell Ceo Former Ass, Aslı Funda Erişken katılacak.

KAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Taşdan, programla ilgili yaptığı açıklamada, Kafkas Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından bunun gibi birçok program düzenlediklerini belirtti. Şehre, üniversiteye ve öğrencilere gerekli bütün imkanları seferber ettiklerini de belirten Taşdan, “Stratejik Yönetim ve Liderlik konularında bireylerin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek eğitim programının öğrencilere oldukça faydalı olacağını ifade etti.

Taşdan, Stratejik Yönetim ve Liderlik Programının Üniversite ve Sürekli Eğitim Merkezinin desteği ile makul fiyatla öğrencilere sunulduğunun altını çizerek “Programa katılmak isteyenlerin 23 Aralık Cuma gününe kadar Sürekli Eğitim Merkezine ve kayıt noktalarına başvuruda bulunabilirler” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.