Son Maç Öncesi İlginç İDDİA

Son Maç Öncesi İlginç İDDİA

Sarı lacivertliler Sivasspor maçı öncesi federasyona ihbarda bulunacak.

A+A-

Sarı lacivertliler Sivasspor maçı öncesi federasyona ihbarda bulunacak.

Kendilerine taraftar süsü vererek oyun alanına girecek bir grubun, şampiyonluğu kaybetmeleri amacıyla olay çıkaracağı bilgisini alan F.Bahçe Kulübü harekete geçti.

Hürriyet'in haberine göre; SPOR Toto Süper Lig'de şampiyonluk stresi yükselirken, tartışmalar, duyumlar ve ihbarların da ardı arkası kesilmiyor. Fenerbahçe ile Trabzonspor, bir taraftan son yılların en çekişmeli yarışında önlerinde kalan 90 dakika için hazırlanıyor. Ancak diğer taraftan da beklenmedik bir kazaya kurban gitmemek adına saha dışında da önlemlerini alıyor.

İnanılmaz iddia

Bunun en çarpıcı örneği Fenerbahçe'den geldi. Son haftaya lider giren sarı lacivertliler, kader maçı öncesi "artık bu kadarı da olmaz" dedirten bir ihbar aldı. Pazar akşamı Sivas'ta oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşmasında sahaya girmeyi planlayan bir grubun, sarı lacivertli takımın hükmen yenilgisi için çalışacağı iddia edildi.

Kulübe gelen istihbarata göre, üzerlerine Fenerbahçe forması giyecek bir grup rakip taraftar, 4 Eylül Stadı'ndaki şampiyonluk maçı sırasında sahaya dalacak. Provokatörler, oyun alanında olay çıkararak, karşılaşmanın iptal edilmesini sağlayacak. Bunun sonucunda da hükmen yenik sayılacak Fenerbahçe takımı, şampiyonluğu kaybedecek.

Emniyet uyarılacak

Dün 19 Mayıs nedeni ile resmi tatil olduğundan bir şey yapamayan sarı lacivertli kulüp, inanılmaz iddianın ardından bugün harekete geçiyor. Futbol Federasyonu ve stadın güvenliğinden sorumlu Sivas Emniyeti'ne başvuruda bulunacak olan Fenerbahçe, gerekli önlemin alınmasını isteyecek. Sarı lacivertliler, böyle bir durumda kendilerinin sorumlu tutulamayacağını da belirtecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.