1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. 'Bölge'de Sağanak Etkili Olacak!
Sokak  Ortasında Kalp Krizi GEÇİRDİ

Sokak Ortasında Kalp Krizi GEÇİRDİ

Kars´ta sokak ortasında kalbim ağrıyor diyerek yere düşen vatandaşın yardımına polis koştu.

A+A-
Kars'ta sokak ortasında kalbim ağrıyor diyerek yere düşen vatandaşın yardımına polis koştu.
 
Kars'ın en işlek caddelerinden Faikbey Caddesi üzerinde birden bire yere düşen Yener Şengül isimli vatandaşın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Yere düşen ve dakikalarca yerde yatan Yener Şengül'e vatandaşların kayıtsız kalması ise dikkat çekti. Faikbey Caddesi üzerinde yere yığılan vatandaşa Kars Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler yetişti. Yerde yatan Yener Şengül'ün yanına gelen polisler, Şengül'e yardımcı oldu. Polislere sadece kalbinin ağrıdığını söyleyebilen Şengül, daha sonra kendinden geçti.
 
Kars Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çevik kuvvet polisleri zaman kaybetmeden ambulansı aradı. Ambulans gelene kadar yerde yatan Yener Şengül'ün başını dizlerinin üzerine alan bir polis, Şengül'e yardımcı olmaya çalıştı. Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Şengül'ün durumun ağır olduğu kaydedildi.
 
Öte yandan, Yener Şengül isimli vatandaşın evli ve 3 çocuk sahibi olduğu, işsiz olan Şengül'ün çöplerden topladığı kola ve bira kutularını satarak ailesi geçirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.