1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Şampiyon Boksörler ÖDÜLLENDİRİLDİ
Şırnakta AKP İl Yöneticisi ÖLDÜRÜLDÜ

Şırnak'ta AKP İl Yöneticisi ÖLDÜRÜLDÜ

Şırnak AKP Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ali Kılınç, uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

A+A-

Şırnak'ta AKP İl Başkan Yardımcısı da olan iş adamı Ali Kılınç, evinin önünde kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısında hayatını kaybetti.

Şırnak’ta iş adamı Ali Kılınç, evinin önünde uğradığı saldırıda ağır yaralandı. Kılınç, kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ali Kılınç'ın, aynı zamanda AKP Şırnak İl Başkan Yardımcısı olduğu belirtildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Şırnak İl Başkanı Rizgin Birlik, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu ölen Kılınç'ın, yerel yönetimlerden sorumlu AKP İl Başkan Yardımcısı olduğunu söyledi.

Kılınç'ın düşmanının bulunduğunu tahmin etmediğini belirten Birlik, “Bunu yapanları kınıyorum. Siyasi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Faillerin kim olursa olsun bir an evvel bulunmasını ve olayın aydınlatılmasını istiyoruz” dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.