1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Trafik Kazası: 3 Yaralı
Sigara ve Uyuşturucu KONFERANSI

Sigara ve Uyuşturucu KONFERANSI

Kars'ta lise öğrencilerine sigara ve uyuşturucunun zararları anlatıldı.

A+A-

Kars'ta lise öğrencilerine sigara ve uyuşturucunun zararları anlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi'nin il temas görevlileri ile İl Sağlık Müdürlüğünün işbirliğinde, Gazi Kars Anadolu Lisesi'ndeki 180 öğrenciye sigara ve uyuşturucunun zararları konulu konferans verildi.

Halk Eğitim Merkezinde verilen konferansta, sigaranın bireye ve topluma verdiği zararlar, sigara kullanımıyla meydana gelen hastalıklar, uyuşturucu maddelerin fiziki ve ruhsal yönden bireyleri ve toplumları nasıl etkilediği üzerinde duruldu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, uyuşturucu maddeler ve sigaranın zararları konusunda bilgilenmeleri açısından oldukça yararlı olduğu değerlendirilen konferanslarımız, il merkezi ve ilçelerimizde aralıksız devam edecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.