1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KAÜ'den Veteriner Cerrahi KONGRESİ
Sevgi Evleri Çocuklarından ZİYARET

'Sevgi Evleri' Çocuklarından ZİYARET

'Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar Kars Valisi Ahmet Kara'yı makamında ziyaret etti.

A+A-

Sevgi Evlerinde kalan çocuklar Kars Valisi Ahmet Kara’yı makamında ziyaret etti.

Sevgi Evleri öğrencilerine misafir olan Vali Ahmet Kara'ya, iadeyi ziyarette bulunan öğrencilere valilikte bulunan birimler gezdirilerek bilgiler verildi.

Öğrencilere okumaları gerektiğini hatırlatan Kara, ‘’İyi insan olun, topluma yararlı insan olun, arkadaşlarınızla iyi olun. Mutlaka aldığınız nefesinizin kıymetini bilin, hakkını verin. İleride belki vali olacaksınız, öğretmen olacaksınız, hakim-savcı olacaksınız. Yarın biz hepinizi bir yerlerde göreceğiz. Ben sizden daha kötü şartlarda yaşıyordum. Benim ayakkabımı boyatacak paramız yoktu. Çok fakirdik biz. Annem pazartesi okula giderken kuyruk yağını sürüyordu ayakkabıma parlatıyordu mahcup olmayım diye. Bende köy çocuğuyum. İlkokulu köyde okudum ama bu memlekete vali olabildim. Çalışırsanız ulaşamayacağınız hiçbir şey yok’’ diye konuştu.

Öğrencilere MOBESE sistemini anlatan Kara, buradan şehrin bütün cadde ve sokaklarını kameralarla izlediklerini ve olası olaylara güvenlik güçlerinin hemen müdahale ettiğini söyledi.

Valilikte ki birimleri de gezdiren Kara, valinin görevleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrencilerle birlikte çay içerek sohbet eden Vali Kara, çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akın Oktay da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.