Yerel Marketler #Evdekal Kampanyası Başlattı

Kars'ta faaliyet yürüten "yerel sermayeli marketler" bünyelerinde oluşturmuş oldukları iletişim hatları ile müşteri siparişlerini evlerine kadar götürecekler.

Kars'ta faaliyet yürüten "yerel sermayeli marketler" bünyelerinde oluşturmuş oldukları iletişim hatları ile müşteri siparişlerini evlerine kadar götürecekler.

PolitiKARS'ın edindiği bilgilere göre, Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu kampanya hakkında açıklamada bulundu.

Alibeyoğlu açıklamasında, “Covid-19 virüsle mücadele kapsamında ülke genelinde başlatılan #Evindekal kampanyasının ilimizde de etkin olarak yürütülebilmesi ve vatandaşlarımızın sağlığı için yerel marketlerimizi organize ederek bu kampanyayı başlattık. Buradan kampanyamıza desek veren tüm esnaflarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu hizmet belki de esnaflarımıza fazladan külfet getirecektir. Ama esnaflarımız hiç düşünmeden kampanyamıza entegre oldu ve vatandaşlara hizmet için gerekli çalışmalarını başlattı.” dedi.

İlgili Haberler

Kars Haberleri

Kars Veteriner Hekimleri Odası’nda Seçim Sonuçlandı.. Metin Tarkan Başkan!
Kars’ta 148 Özel Güvenlik Görevlisi’ne Eğitim.. 211 Personele Bilgilendirme!
Sarıkamış’ta Hafif Ticari Araç Takla Attı.. 2 Kişi Yaralandı!
Avrupa Şampiyonu Diyar Savcı Kars’ta.. Havalimanında Karşılandı!