Yemekten Zehirlenen İşçi Hayatını Kaybetti

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 'Karakurt Barajı' inşaatı şantiyesinde yedikleri yemekten zehirlenen Faik Tüysüz hayatını kaybetti.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 'Karakurt Barajı' inşaatı şantiyesinde yedikleri yemekten zehirlenen Faik Tüysüz hayatını kaybetti.

29 Mayıs'ta yedikleri yemekten zehirlenen ve Kars Harakani Devlet Hastanesine kaldırılan işçilerden Faik Tüysüz, kurtarılamadı. Tüysüz'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere aynı hastanenin morguna konuldu.

Haberin öncesi...

İşçiler Yedikleri Yemekten Zehirlendi

Karakurt Barajı inşaatında çalışan 72 kişi, yedikleri yemekten zehirlendi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 'Karakurt Barajı' inşaatı şantiyesinde yedikleri yemekten zehirlenen 72 işçi kent merkezinde bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Sarıkamış'ta baraj inşaatında çalışan işçiler yedikleri yemekten zehirlendi. Yemeği yiyen işçilerde halsizlik, kusma, mide bulantısı ve bal baş göstermesi üzerine önce Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesi'ne buradan da Kars Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi.

Şantiyede yedikleri yemekten sonra rahatsızlanan işçilerden bir kısmı tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Sarıkamış Haberleri

Kars/Sarıkamış-Erzurum Yolu'nda Trafik Kazası.. 1 Ölü, 1'i Ağır 3 Yaralı!
Mayıs Ayında Kar Yağışı.. Sarıkamış ve Yüksek Rakımlı Geçitler Beyaza Büründü!
Sarıkamış Kayak Merkezi'nde Kayak Keyfi.. Pistler Beyaza Büründü!
Sarıkamış'a Kar Garantisi.. 'Suni Karlama Sistemi' ile Kış Turizmi Canlanacak!
Kars/Sarıkamış-Erzurum Yolu'nda Trafik Kazası.. 9 Yaralı, 2'sinin Durumu Ağır!