‘Yelken Kulübü’ne Kayıtlar Başladı

Kars Valiliği bünyesinde Türkiye Yelken Federasyonu'na bağlı olarak kurulan Kars Valiliği Yelken Spor Kulübü'ne 7 ile 16 yaş grupları arasında sporcu kayıtları başladı.

Kars Valiliği bünyesinde Türkiye Yelken Federasyonu'na bağlı olarak kurulan Kars Valiliği Yelken Spor Kulübü'ne 7 ile 16 yaş grupları arasında sporcu kayıtları başladı.

Çıldır Gölü Arpaçay Kütük Ev yerleşkesinde hizmete giren Kars Valiliği Yelken Spor Kulübü'nde 7 ile 16 yaş aralığında 5'i kız, 12" si erkek toplam 17 sporcu bulunuyor. Kulüpte temel yelken eğitimleri, sertifikalı eğitmenler Yalçın Meço, Tuse Maltepe ve Murat Beğen'in eşliğinde 26 Temmuz 2018 tarihinden itibaren Pazartesi, Salı ve Perşembe günlerinde Çıldır Gölü'nde temel eğitimler verilecek.

İlgili Haberler

Kars Gündem Haberleri

Kars’ta Tarım ve Kırsal Altyapıya Yakın Takip.. Sahada İnceleme Mesaisi!
SERKA’nın 103. Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı.. 2027 Programı Masadaydı!
Kars’ta Günün Özeti.. Müze, Tarım, Spor ve Kamu Gündemi Öne Çıktı!
Sıcak Hava Etkisini Sürdürüyor.. Hafta Ortasında Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor!
Kars’ta Konut Piyasası Hareketlendi.. Haziran Ayında 423 Konut El Değiştirdi!