Yaylada Ölü Bulundu.. Kayıp Kişi İçin Arama Çalışmaları Sonuçlandı!

Kars'ın Kağızman ilçesinde yaylaya hayvanlarını otlatmaya götüren ve kendisinden uzun zamandır haber alınamayan kişi ölü olarak bulundu.

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı bir yaylada hayvanlarını otlatmaya giden ve uzun süredir kendisinden haber alınamayan kişi, jandarma ekiplerince yapılan arama sonucunda ölü olarak bulundu. 

Kars'ın Kağızman ilçesinde yaylaya hayvanlarını otlatmaya götüren ve kendisinden uzun zamandır haber alınamayan kişi ölü olarak bulundu.

PolitiKARS’ın yerel kaynakların derlediği bilgilere göre; Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı bir yaylada hayvanlarını otlatmaya giden ve uzun süredir kendisinden haber alınamayan kişi, jandarma ekiplerince yapılan arama sonucunda ölü olarak bulundu. 

KAYIP ŞAHIS İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI SONUÇLANDI 

Akrabalarından haber alamayan yakınlarının durumu acil olarak yetkililere bildirmesi üzerine, jandarma ekiplerince yapılan arama sonucunda yaylada 56 yaşındaki H.D’nin cansız bedenine ulaşıldı.

Yetkililer, H.D’nin kalp krizi geçirdiğini belirtti. İnceleme ve otopsi işlemlerinin ardından H.D’nin cenazesi, ailesine teslim edilmek üzere morga kaldırıldı. 

YETKİLİLER KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİNİ BELİRTTİ

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk bulgularına göre; H.D'nin kalp krizi geçirdiğini ve bu nedenle hayatını kaybettiği ifade edildi. 

İnceleme ve otopsi işlemlerinin ardından H.D'nin cenazesi, ailesine teslim edilmek üzere morga kaldırıldığı kaydedildi.

Kağızman Haberleri

Kağızman’da Süt Toplama Kamyonu Dereye Uçtu.. Sürücü Yaşamını Yitirdi!
Kağızman'da 5 Yaşındaki Gül Asya'nın Şüpheli Ölümü.. Yaylada Acı Olay!
Sağanak Sonrası Zorlu Kurtarma.. Yayladaki Yaralı Yurttaş Hastaneye Ulaştırıldı!
Kars Kağızman’da Taşkın Paniği.. Köprübaşı Barajı Taştı, Köy Sulara Gömüldü!
Kağızman’da Toplantı.. Hastanedeki Hizmetler ve Yatırımlar Değerlendirildi!