Yasağa Uymadı "Uyuşturucu" İle Yakalandı

Kars'ta Covid-19 önlemleri kapsamında polislerce yapılan uygulamada sokağa çıkması yasak olduğu için durdurulan 20 yaş altı bir kişide uyuşturucu ele geçirildi.

Kars'ta Covid-19 önlemleri kapsamında polislerce yapılan uygulamada sokağa çıkması yasak olduğu için durdurulan 20 yaş altı bir kişide uyuşturucu ele geçirildi.

PolitiKARS'ın AA'dan derlediği bilgilere göre, Covid-19 önlemleri çerçevesinde denetimlerini sürdüren polis ekipleri, Cumhuriyet Caddesi'nde sokağa çıkması yasak olan M.Y'yi durdurdu.

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Amirliğince M.Y'ye 20 yaş altında olduğu için sokağa çıkma yasağını ihlalden ceza uygulandı.

M.Y'den şüphelenen ekipler yaptıkları üst aramasında kullanıma hazır 6 paket sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Gözaltına alınan M.Y'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Kars Haberleri

Kars’ta İndirimli Doğal Gaz Limitleri Yükseltildi.. Kasım’da 499 Metreküp!
Kars’ta Yüksek Kesimlerde Kar Etkili Oldu.. Hanlar Geçidi’nde Ulaşım Zorlaştı!
Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Soruşturması.. Şüpheli Tutuklandı!
Kars’ta Uyuşturucu Baskını.. 236,43 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi!