Venezuela Muhalefet Lideri Machado: "venezuela’nın Özgürlük Saati Geldi"

Venezuela muhalefet lideri Maria Corina Machado, ABD'nin Venezuela'ya yönelik müdahalesine ilişkin, "Venezuela'nın özgürlük saati geldi" dedi.

Venezuela muhalefet lideri Maria Corina Machado, ABD'nin Venezuela'ya yönelik müdahalesine ilişkin, "Venezuela'nın özgürlük saati geldi" dedi.

Venezuela muhalefet lideri Maria Corina Machado, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, ABD'nin müdahalesini memnuniyetle karşıladığını belirterek, "Venezuela'nın özgürlük saati geldi" ifadelerini kullandı. Machado, muhalefet mensubu bir diğer milletvekili ve Maduro'nun 2024 seçimlerindeki rakibi Edmundo Gonzalez'in devlet başkanlığı görevini üstlenmesi gerektiği belirtti.

Gonzalez de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada gelişmelere ilişkin, "Venezuelalılar, bunlar belirleyici saatler, bilin ki biz ülkemizin yeniden inşası için büyük bir operasyona hazırız" ifadelerini kullandı.

Ajans Haberleri Haberleri

Yeşil Gayrimenkul Şirketine Tmsf Kayyım Olarak Atandı
Murat Övüç Hakim Karşısında: Tutukluluk Hali Devam Edecek
Sosyetenin İskeleleri Teker Teker Yıkıldı, Türkbükü Sahilinde Büyük Temizlik
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) Bu Yıl 2.425.560 Aday Başvurdu
Tarihçi Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı Vefat Etti