Tuzla Belediyesi Sarıkamışlı Öğrencileri Unutmadı

Tuzla Belediyesi, Sarıkamış’ta ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 300 öğrenci için, bot, mont ve içerisinde kırtasiye malzemeleri yer alan okul çantası seti hediye etti.

Tuzla Belediyesi, Sarıkamış’ta ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 300 öğrenci için, bot, mont ve içerisinde kırtasiye malzemeleri yer alan okul çantası seti hediye etti.

Tuzla Belediyesi meclis üyesi Köksal Yüzbaşıoğulları ile Sarıkamış Toplum Sağlığı Merkezi Doktoru Gamze Koç’un organizasyonu ile Sarıkamış’a getirilen hediye paketleri okullara teslim edildi.

Tuzla Belediyesi meclis üyesi Köksal Yüzbaşıoğulları, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eğitime büyük önem verdiğini, bu manada yapılan ikili görüşmeler sonucunda şehitler diyarı Sarıkamış’ta eğitim gören öğrencilere imkanlar doğrultusunda destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Sarıkamış Belediyesi meclis üyesi Feramuz Kaya’da, “Tuzla Belediyesi Başkan ve meclis üyelerine bu duyarlı davranışlarından dolayı Sarıkamış adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kars Gündem Haberleri

Büyükbaş Hayvan Varlığı 17 Milyon 805 Bine Çıktı.. Kars Üretimde Öne Çıkıyor!
Kars’ta Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı 56 Bin 733’e Ulaştı.. Türkiye’de 35 Milyona Yaklaştı!
Ziraat Türkiye Kupası’nda Yeni Sezon Başladı.. Kars 36 Spor Sahaya Çıkıyor!
Kars’ta Hava Değişiyor.. Hafta Ortasında Sıcaklıklar Gerileyecek!