Trabzon Araklı'da HES Faciası

Trabzon'un Araklı ilçesi Çamlıktepe mahallesinde şiddetli sağanak yağışlar sonrası bir hidroelektrik santralinin (HES) borusu patladı.

Trabzon'un Araklı ilçesi Çamlıktepe mahallesinde şiddetli sağanak yağışlar sonrası bir hidroelektrik santralinin (HES) borusu patladı.

Olay sonrası oluşan sel suları nedeniyle çok sayıda kişi sele kapılarak kaybolurken, kayıp vatandaşlardan bazılarının cansız bedenine ulaşıldı.

Olay bugün öğle saatlerinde Araklı ilçesi Çamlıktepe Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bölgede yaşanan şiddetli sağanak yağışlar sonrası bir hidroelektrik santralinin borusu patladı. Patlama sonrasında mahallede su taşkınları yaşanırken, ilk belirlemelere göre çok sayıda kişi sele kapılarak kayboldu. Bölgeye AFAD, itfaiye, belediye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Güncel Haberleri

Hakan Fidan Şam’da Kritik Temaslar Gerçekleştirdi.. Erdoğan İçin Ziyaret Planı!
Karadeniz’de Gemi Trafiği Alarm Veriyor.. Marmara’da Yoğunluk Artıyor!
Gülistan Doku Soruşturması’nda 6. Dalga.. 7 Kentte 11 Şüpheli İçin Operasyon!
Kozinoğlu’nun Ölümüne İlişkin Soruşturma.. Yeni Gelişme, Mezar Açıldı!