Sivasspor Şike Sürecindeki Kayıplarını Tff’den Talep Edecek

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, şike sürecinde yaşadığı maddi kaybı Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) talep etmeye hazırlanıyor.

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, şike sürecinde yaşadığı maddi kaybı Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) talep etmeye hazırlanıyor.

3 Temmuz 2011 tarihinde yaşanan şike sürecinin ardından Sivasspor, şike sürecinde yaşanan maddi kayıplarını TFF’den talep edecek. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "O dönem bize ne kadar haksızlık yapıldığını şimdi herkes daha iyi anladı. Gerek Sivasspor kulübü, gerekse şahsım büyük mağduriyetler yaşadı. Maddi kayıplarımız bir yana manevi olarak da çok yıprandık. Sivasspor olarak hukuki yollardan hakkımızı arayacağız. Ancak hukuk sürecinin başlamasını bekliyoruz. Yargıtay’dan da berat kararı gelince harekete geçeceğiz" dedi.

Otyakmaz, Sivasspor’un, TFF 1. Lig’de olmasının nedenlerinden birisinin de o dönemlerde yaşadıkları maddi ve manevi kayıplar olduğunu sözlerine ekledi.

Şike davası sürecinde Avrupa kupalarından bir yıl men cezası alan Sivasspor ligi 5’inci bitirdiği halde Avrupa kupalarına katılamamıştı.

Spor Haberleri

Sarı-Lacivertliler Sandık Başına Gidiyor.. Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Belli Olacak!
Audi'nin Formula 1 Yolculuğu.. R26 Showcar İstanbul'da Tanıtıldı!
Bitlis Spor 1916 Belirsizlik Kıskacında.. Lider Tamamladığı Sezonda Karar Bekliyor!
Tarihi Kongrede Yeni Dönem Başladı.. Amedspor Nahit Eren ile Yola Devam Dedi!
Paraguay Kadrosunu Duyurdu.. Türkiye Maçı Öncesi Gözler Yıldız İsimlerde!