Sinop’ta Karla Mücadele Çalışmaları Devam Ediyor

Sinop il genelinde dün itibariyle 196 köy yolunun kar nedeniyle kapalı olduğu, 39 köye ise enerji verilemediği bildirildi.

Sinop il genelinde dün itibariyle 196 köy yolunun kar nedeniyle kapalı olduğu, 39 köye ise enerji verilemediği bildirildi. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda kar nedeniyle kapalı köy yolu sayısının 66'ya düşürüldüğü, enerji verilemeyen köy bulunmadığı belirtildi.

Merkez ilçede kapalı köy yolu sayısı 13'ten 3'e düşerken, Ayancık'ta 71 olan kapalı yol sayısı 41'e indi. Boyabat'ta 7 olan kapalı yol sayısı 2'ye, Dikmen'de 9'dan 3'e, Erfelek'te 32'den 6'ya, Gerze'de 12'den 5'e, Türkeli'nde ise 32'den 6'ya geriledi. Kapanan köy yollarında Sinop İl Özel İdaresi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin iş makineleriyle yürüttüğü çalışmaların gece boyunca da süreceği bildirildi. Yetkililer, vatandaşların zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları ve yapılan uyarıları dikkate almaları gerektiğini belirtti.

Ajans Haberleri Haberleri

Balkon Yıkarken Akıma Kapılan Kadın Hayatını Kaybetti
Erzincan’da 4. Kattan Düşen 77 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti
Bursa’da Yaşlı Karı Koca Evlerinde Ölü Bulundu
Muhtar Aracında Başından Vurulmuş Halde Ölü Bulundu
Kuzey Marmara Otoyolu’nda Zincirleme Kaza: 2 Yaralı