Şikede Durmak Yok, Yola DEVAM

'Şike Yasası' olarak da bilinen 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun' Meclis'te aynen kabul edilerek Köşk'e gönderildi.

'Şike Yasası' olarak da bilinen "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun" Meclis'te aynen kabul edilerek Köşk'e gönderildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün daha önce TBMM'ye geri gönderdiği, önceki gün komisyonda kabul edilerek tekrar Meclis Genel Kurulu'nda görüşülen 'şike yasası' olarak da bilinen "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun" hakkındaki görüşme sabah saatlerine kadar sürdü.

Yasanın birinci maddesi üzerinde söz alan BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan ve AKP'liler arasında yaşanan tartışmalar sırasında Kaplan'ın kürsüdeki bardağı kırdı.

Görüşmeler, oturuma verilen aranın ardından devam etti.

'Şike yasası' olarak da bilinen "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun", aynen kabul edildi ve tekrar Köşk'e gönderildi.

Cumhurbaşkanı Gül yasayı tekrar veto edemeyecek ancak yasayı Anayasa Mahkemesi'ne gönderebilecek.

Haberleri