Serhat TVye Bakan Yıldırımdan ÖDÜL

Cihan TV Network, 10. yıl dönümünü 50'ye yakın yerel televizyon yöneticisiyle birlikte kutladı.

Yerel televizyonlara ulusal kalitede canlı haber bültenleri ile tematik programlar hazırlayıp sunan Cihan TV Network, 10. yıl dönümünü 50'ye yakın yerel televizyon yöneticisiyle birlikte kutladı.

Serhat TV'nin haberinde, Kutlama programına katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, proje ile yerel televizyonlara 10 yıldır büyük destek veren Cihan Haber Ajansı (Cihan) yöneticilerine teşekkür etti.

Resepsiyonun sonunda, Cihan TV Network'ün ilk proje ortakları arasında yer alan Köroğlu TV, Can TV, Serhat TV, Kanal 80, Elif TV, SRT, Safa TV, Süper TV, Merkür TV temsilcilerine plaketleri takdim edildi. Ardından Bakan Yıldırım, Feza Gazetecilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akbulut, Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamit Bilici ve ajansın eski Genel Müdürleri Cihan TV Network'un 10. yıl pastasını kesti.

Cihan Haber Ajansı, Cihan TV Network projesi ile Türkiye'de 94 yerel televizyon kanalına profesyonel anlamda haber ve program desteği veriyor. Proje sayesinde Cihan TV Network üyesi kanallar, programları izleyicilerine kendi logoları ile ulaştırıyor.

Cihan TV Network projesine üye yerel televizyon kanalları, dünyada ve Türkiye'de gelişen olaylar izleyicisine ulaştırıyor. Ulusal standart ve kaliteye sahip stüdyolarda hazırlanan programlar, profesyonel kadrolar tarafından hazırlanıp canlı yayınlanıyor. Canlı haber programlarının yanı sıra sosyal, kültürel ve çocuk programlarının yer aldığı paket programlarda proje aracılığıyla kanallara ve izleyicilere ulaştırılıyor.

Cihan Haber Ajansı’nın merkez binasında düzenlenen kutlama programına katılan Serhat TV Yönetim Kurulu Üyesi Berşa Mar: "Cihan’ın ilk üyelerinden biriyiz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Beraber çalışmaya uzun süreler devam etmek istiyoruz. Bu programdan dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Beklenti anlayışımızın hep üzerinde olduğunuz için teşekkür ediyoruz." dedi.


Haberleri