Şehir İçi Yollarını "Özel İdare" Onaracak

Kars İl Özel İdaresi ekiplerince şehir içi yollarda bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

Kars İl Özel İdaresi ekiplerince şehir içi yollarda bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

Kars Valiliği tarafından Karslı vatandaşların gerek yaya olarak gerekse motorlu araçlarıyla düzenli ve güvenli bir ortamda ulaşımlarını sağlayabilmeleri için Kars’ta ve bölgede ağır geçen kış mevsimiyle bozulan, tahrip olan şehir içi yollarda malzemeli yol bakım ve onarım çalışması başlatıldı.

Kars İl Özel İdaresi ekiplerince il merkezinde Halitpaşa, İstasyon, Bülbül ve Paşaçayırı Mahalleleri’nde çalışmalara başlanıldığı, ihtiyaç olan diğer mahallelerde de malzemeli yol bakım ve onarım çalışmalarına devam edileceği öğrenildi.

Bakım ve onarım çalışmaları Kars İl Özel İdaresine ait 13 kamyon, 1 greyder, 1 kanal kazıcı, 1 silindir, 1 ekskavatör, 1 yükleyici olmak üzere toplam 18 iş makinesiyle sürdürüleceği belirtildi.

Kars Haberleri

Tefecilik Operasyonu.. Milyonluk Çekler, Tapular ve Uyuşturucu Ele Geçirildi!
Uyuşturucu Baskını.. 205 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi, Tutuklama Geldi!
‘Aynalı Köşk Davası’nda Gerginlik.. Adliye Koridorunda Sert Tartışma Yaşandı!
Kars’ta Yaz Öncesi Kritik Uyarı.. Su Kanalları ve Göletlere Girmek Tehlikeli!