Sarıkamış’ta Telefon Dolandırıcılığı

Sarıkamış’ta, telefonla aradığı vatandaşa kendisini komutan olarak tanıtan bir kişi vatandaşın 2 bin lirasını dolandırdı.

Sarıkamış’ta, telefonla aradığı vatandaşa kendisini komutan olarak tanıtan bir kişi vatandaşın 2 bin lirasını dolandırdı.

Edinilen bilgilere göre, Y.Ö.’yü arayan şüpheli bir kişi kendisinin jandarma komutanı olarak tanıttı. Y.Ö.’ye, ‘kimlik bilgilerinin kullanıldığı ve bu şekilde terör örgütünün hesabına para yatırıldığını belirtti. Y.Ö.’den ‘durumu düzeltmek için, terör örgütüne ulaşmak için’ verdiği hesap numarasına para yatırmasını istedi.

Bunun üzerine Y.Ö. kendisini arayan kişinin hesabına 2 bin lira yatırdı. Daha sonra dolandırıldığını anlayan Y.Ö. karakola gelerek şikayetçi oldu. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla tahkikat başlatıldı.

Sarıkamış Haberleri

Sarıkamış Spor Bilimleri Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu.. Diplomalar Verildi!
111 Yıllık Karaurgan Güreşleri Yapıldı.. Sarıkamış’ta Gelenek Yeniden Canlandı!
Sarıkamış'ta Ekoturizm Alanları Temizlendi.. Doğaya Bırakılan Atıklar Toplandı!
Sarıkamış’ta Kavşakta Kaza.. 2 Araç Çarpıştı, Facianın Eşiğinden Dönüldü!