Sarıkamış’ta Deprem Paniği

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Hafif şekilde hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Hafif şekilde hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 09.07'de merkez üssü Sarıkamış olan 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaklaşık 7 kilometre derinlikte olduğu belirlenen deprem, ilçede ve çevresinde kısa süreli paniğe neden oldu.

Sarıkamış ilçesine bağlı Parmakdere köyünün muhtarı Remzi Karabayır, sabah saat 09.07 sularında iki kez üst üste deprem olduğunu ve köyde herhangi bir can ve mal kaybı olmadığını belirtti.

Depremin Oltu ilçesine bağlı birçok mahallede de hissedildiği öğrenildi.

Sarıkamış Haberleri

Sarıkamış’ta Ayılarla Karşılaşmalar Sıklaştı.. Görmeden Uyuyamıyorum!
Sarıkamış’ta Ayı Hareketliliği Arttı.. Sokak Sokak Yiyecek Arıyorlar!
Sarıkamış'ta Yeni Otobüs Terminali Hizmete Girdi.. Seferler Başladı!
2 Bin 634 Metrede Suni Karlama Göleti.. Sonbaharda Görünümü Değişti!
Sarıkamış’ta Hayvan Yüklü Kamyonet Devrildi.. 3 Büyükbaş Telef Oldu!