Şanlıurfa’da Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Yılın son gününde Şanlıurfa'yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollar, iş makineleri ile açıldı.

Yılın son gününde Şanlıurfa'yı etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollar, iş makineleri ile açıldı. Kent genelinde karla mücadele çalışmaları sürüyor.

Şanlıurfa'da sevinçle karşılanan kar yağışının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak amacıyla belediye ve kamu kuruluşu yetkilileri koordinesinde yoğun bir çaba gösterildi. Ana arterler, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu, Şanlıurfa-Adıyaman karayolu, Şanlıurfa-Gaziantep karayolu, Şanlıurfa-Mardin karayolu ile Atatürk Caddesi, İpekyolu, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi yolları, dik yokuşlar, kırsal yollar, otobüs, minibüs güzergahlarını sürekli olarak ulaşıma açık tutmaya gayret eden ekipler, olumsuz bir durum yaşanmasının önüne geçti.

Onlarca greyder, kepçe, traktör, kamyon, kamyonet ve yüzlerce personelle sahada olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye Belediyesi ve Haliliye Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.

Ajans Haberleri Haberleri

Safranbolu’da Yılın İlk 6 Ayında 104 Bin 258 Kişi Konakladı
Alanya’da Tatilciler Deniz ve Güneşin Tadını Çıkardı
Ümit Milli Kadın Hokey Takımı Avrupa 4’üncüsü Oldu
Aile İçi Tartışma Cinayetle Sonuçlandı: Oğlunu Vuran Baba Gözaltına Alındı
En Düşük Emekli Aylığı Fark Ödemeleri 7 Ağustos’ta Yapılacak