Muş’ta Kar Ve Tipi: Yolda Mahsur Kalan Vatandaşların İmdadına Kızılay Yetişti

Muş'ta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşların yardımına Kızılay Muş Şubesi ekipleri koştu.

Muş'ta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşların yardımına Kızılay Muş Şubesi ekipleri koştu.

Muş-Bingöl kara yolunun 45'inci kilometresinde bulunan Gedik rampasında, kar ve tipi nedeniyle yolun kapanması sonucu çok sayıda araç ve vatandaş mahsur kaldı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Kızılay Muş Şubesi ekipleri, yolda kalan vatandaşlara destek sağladı.

Kızılay ekipleri, kar ve tipi nedeniyle ilerlemekte güçlük çeken bazı araçları iterek sürücülere yardımcı olurken, aynı zamanda mahsur kalan vatandaşlara kek ve meyve suyu dağıtarak beslenme ihtiyaçlarını karşıladı.

Kızılay Muş Bölge Afet Yönetim Merkezi Müdürü Baran Akar, Kızılay olarak zorlu hava şartlarında yolda mahsur kalan vatandaşların yanında olduklarını belirterek, beslenme desteği sağladıklarını ifade etti.

Ajans Haberleri Haberleri

Balkon Yıkarken Akıma Kapılan Kadın Hayatını Kaybetti
Erzincan’da 4. Kattan Düşen 77 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti
Bursa’da Yaşlı Karı Koca Evlerinde Ölü Bulundu
Muhtar Aracında Başından Vurulmuş Halde Ölü Bulundu
Kuzey Marmara Otoyolu’nda Zincirleme Kaza: 2 Yaralı