Meksika’da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

Meksika'da 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meksika Devlet Başkan Claudia Sheinbaum, depreme yeni yılın ilk basın toplantısında yakalandı.

Meksika'da 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meksika Devlet Başkan Claudia Sheinbaum, depreme yeni yılın ilk basın toplantısında yakalandı.

Meksika'nın Guerrero eyaletinde 6.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, başkent Mexico City'de de hissedilirken, Meksika Devlet Başkan Claudia Sheinbaum, depreme yeni yılın ilk basın toplantısında yakalandı. Sheinbaum ve katılımcılar sirenlerin çalması ile toplantıyı yarıda keserek binayı terk etti. Sheinbaum, kısa bir süre sonra basın toplantısına devam etti. Sheinbaum, Guerrero Valisi Evelyn Salgado ile görüştüğünü, valinin kendisine şu ana kadar ciddi bir hasar bildirilmediğini söylediğini belirtti.

Deprem nedeniyle çok sayıda kişi kendini sokaklara atarken, depremde can ve mal kaybı henüz bildirilmedi.

ABD Jeolojik Araştırma Merkezinden (USGS), depremin Guerrero eyaletinde yer alan Rancho Viejo kasabasının 4 kilometre kuzeybatısında ve 35 kilometre derinlikte yaşandığını bildirdi.

Haberleri

Muğla Merkezli Deaş Operasyonunda 11 Şüpheli Tutuklandı
Samsun’da Motosiklet Ve Motokuryelerin Trafiğe Çıkışı Kısıtlandı
Gaziantep’te Feci Ölüm: Yem Karma Makinesine Düşen Besici Hayatını Kaybetti
Kocaeli’de "alev Alatlı Kütüphanesi Ve Sanat Galerisi" Törenle Tanıtıldı
Ordu’da Drift Atan Sürücüye 58 Bin Lira Ceza