'Leylek'lere Kar Sürprizi

Baharın müjdeleyicisi olarak nitelendirilen leylekler, kısa süre önce geldikleri Kars'ın Arpaçay ilçesinde kar yağışı ile karşılaştı.

Kars'ın Arpaçay ilçesine kısa süre önce gelen ve baharın müjdeleyicisi olarak nitelendirilen leylekler, kentte kar yağışı ile karşılaştı.

Baharın müjdecisi olarak kabul edilen leylekler, ilkbahar mevsimi ile havaların ısınması sonrası Türkiye'de hava sıcaklığının en düşük seyrettiği illerden Kars'ın Arpaçay ilçesi Kuyucuk köyündeki daha önce göç ettikleri yuvalarına dönmeye başladı.

Ancak leylekler mart ayının sonuna yaklaşılmasına rağmen bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşadı.

Her yıl şubat ayının son haftası ile mart ayının ilk haftalarında bölgeye gelen leylekler yazı burada geçirip kışın yaklaşmasıyla sıcak bölgelere göç ediyor.

Arpaçay Haberleri

Arpaçay Belediyesi Yurttaşlarla Buluştu.. Talep ve Öneriler Değerlendirildi!
Köy Yollarında Asfalt Çalışmaları Sürüyor.. Meliköy’de Yol Hizmete Açıldı!
Kars’ta Doğal Su Yolları Havadan Görüntülendi.. Yaz Manzarası Dikkat Çekti!
Kars’ta Haziran Sürprizi.. Dolu Yağışı Sonrası Yurttaşlar Kürekle Temizlik Yaptı!
Kars’ta Yağış Sonrası Mantar Sevinci.. Kıraç Köyü’nde Renkli Görüntüler Yaşandı!