KYK Yöneticileri 'Vali Konağı'nda

Ağrı Valisi Musa Işın’ın eşi Tuba Işın, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı kız öğrenci yurtlarının yöneticilerini Vali Konağında ağırladı.

Ağrı Valisi Musa Işın’ın eşi Tuba Işın, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı kız öğrenci yurtlarının yöneticilerini Vali Konağında ağırladı.

Yurt yöneticilerinden yurtlardaki durum ile ilgili bilgi alan Tuba Işın, sorun ve sıkıntıları dinledi. Tuba Işın, yurt yöneticileri ile yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Bayanlar ile ilgili kentte çeşitli çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Işın, üniversite öğrencilerine hizmet veren Yurtlar ile ilgili de sorunlarının çözümü ve sosyal etkinliklerin gerçekleştirilmesi kapsamında bazı çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Bölgeden Haberleri

Iğdır’da Acı Olay.. Tahliye Kanalına Düşen Çocuk Yaşamını Yitirdi!
Şüpheli Ölüm Dosyası Genişletildi.. Adli ve İdari Süreç Çok Yönlü Sürüyor!
Horasan'da Kayıp Çocuk İçin Seferberlik.. Aras Nehri Çevresinde Arama Sürüyor!