Kktc’de Galeriye Silahlı Saldırı: 2 Yaralı

KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da bir oto galeriye bu sabah kimliği belirsiz bir şahıs tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 2 çalışan yaralandı.

KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da bir oto galeriye bu sabah kimliği belirsiz bir şahıs tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 2 çalışan yaralandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bir galeriye kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahıs tarafından ateş açıldı. Başkent Lefkoşa'da faaliyet gösteren Uluhan Oto Galeri'ye saat 10.00 sıralarında düzenlenen saldırıda 2 çalışan yaralandı. Çalışanlar, olay yerine gelen ambulanslarla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Açılan ateş sonucu galeri önünde bulunan bazı araçlara da kurşun isabet etti.

Görgü tanıkları, saldırganın motosikletle olay yerine geldiğini, motosikletten indikten sonra galeriye art arda ateş açtığını ve hızla bölgeden uzaklaştığını söyledi.

Polis, saldırganın kimliğinin belirlenmesi için bölgede güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı ve olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Ajans Haberleri Haberleri

Safranbolu’da Yılın İlk 6 Ayında 104 Bin 258 Kişi Konakladı
Alanya’da Tatilciler Deniz ve Güneşin Tadını Çıkardı
Ümit Milli Kadın Hokey Takımı Avrupa 4’üncüsü Oldu
Aile İçi Tartışma Cinayetle Sonuçlandı: Oğlunu Vuran Baba Gözaltına Alındı
En Düşük Emekli Aylığı Fark Ödemeleri 7 Ağustos’ta Yapılacak