Kızıltepe Belediyesi’ne Operasyon

Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi.

Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Ekiplerin belediyede arama çalışmaları sürüyor.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı TEM şube ekipleri tarafından sabahın erken saatlerinde Kızıltepe ilçe Belediyesi’ne operasyon düzenlendi. Kızıltepe ilçe merkezinde gelen özel harekat polisleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Daha sonra olay yerine gelen çok sayıda Terörle Mücadele ekipleri belediye binasına girdi. Kızıltepe belediyesinde aramalar sürüyor.

Daha önce kanun hükmünde kararname ile önce Dargeçit, Nusaybin, Derik ve Mazıdağı belediyelerine kayyum atanmıştı. Daha sonra da Mardin Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe olan Artuklu belediyesine de kayyum atanmıştı.

Güncel Haberleri

İslam Dünyası'nda Kadir Gecesi Coşkusu.. Dua ve İbadetler Devam Ediyor!
İran’da Savaşın İzleri.. Binlerce Sivil Alan Hasar Gördü, Kültürel Miras Tehlikede!
Binler Kamışlı’da Buluştu.. Salih Müslim Son Yolculuğuna Uğurlanıyor!
Gökyüzünde Duygusal Buluşma.. Baba ve Kızın İlk Ortak Uçuşu!