KATSO’da ‘Meclis Üyesi’ Seçimi Yapıldı

Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KATSO) meclis üyeliği seçimi yapıldı.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) 2022-2026 döneminde görev yapacak meslek komitesi üyeleri ile meclis üyelerini belirlemek için sandık başına gitti. 

PolitiKARS.com'un derlediği bilgilere göre; tek listeyle gidilen seçimlerde, 10 meslek grubu için 10 sandık kuruldu. Güvenlik önlemlerinin alındığı oy kullanma işlemi, saat 17.00’de sona erdi.

Meclis ve meslek komitesi üyelerinin seçiminin ardından, önümüzdeki günlerde yapılacak seçimde ise yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu, disiplin kurulu, birlik genel kurul delegeleri ve meclis başkanlık divanı belirlenecek.

ERTUĞRUL ALİBEYOĞLU YENİDEN SEÇİLDİ

Bu sonuçlara göre, mevcut başkan Alibeyoğlu, 4 yıl boyunca tekrardan Kars Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanlığını yürütmeye devam edecek.

İlgili Haberler

Kars Haberleri

Kars'ta Yaşanan Silahlı Yaralama Olayı.. 5 Şüpheli Cezaevine Gönderildi!
Kaleiçi Bölgesi'nde Kültür Şöleni.. Sergiler, Atölyeler ve Konserler Düzenlenecek!
Kars Semalarında Doğa Şovu.. Peş Peşe Çakan Şimşekler Geceyi Aydınlattı!
Sağanak Yerini Doluya Bıraktı.. Araç Sahipleri Korunaklı Alanlara Koştu!
Mezra Köyü Kavşağında Korkutan Kaza.. Kontrolden Çıkan Araç Şarampole Uçtu!