Kars-Erzurum kara yolu Havaalanı kavşağında sabah 07.30 sıralarında meydana gelen kazada, zırhlı polis aracı ile bir otomobil çarpıştı.
Uygulama noktasında görevli polisleri taşıyan zırhlı araç ile T.Ö. idaresindeki 36 FH 429 plakalı otomobil, kavşakta çarpıştı.
Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si polis memuru olmak üzere 5 kişi yaralandı.
YARALILARIN TAHLİYESİ VE TEDAVİ SÜRECİ
PolitiKARS'ın haber ajanslardan derlediği bilgilere göre; olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralıları araçlardan çıkardı. Polis memurları M.B. ve T.Ö. ile T.Ö., V.E., S.E., D.E. ve F.E. isimli vatandaşlar, Kars Harakani Devlet Hastanesi ile Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.
VEDAT ERKMEN HAYATINI KAYBETTİ
Kazada ağır yaralanan Digor Dağpınar nüfusuna kayıtlı 45 yaşındaki Vedat Erkmen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralıların tedavileri ise devam ediyor.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazanın ardından yetkililer tarafından soruşturma başlatıldığı ve çarpışmanın nedeni ile sorumluların belirlenmesi için incelemelerin sürdüğü kaydedildi.