Kars'ta Yasa Dışı ‘Silah İmalathanesi’ne Operasyon

Kars'ta yasa dışı silah imalatı ve ticareti yaptıkları iddiasıyla 8 şüpheli gözaltına alındı.

Kars'ta yasa dışı silah imalatı ve ticareti yaptıkları iddiasıyla 8 şüpheli gözaltına alındı.

Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kars'ta yasa dışı silah imalatı ve ticareti yaptığı iddia edilen 2 iş yeri ve 5 eve baskın düzenledi.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince, yasa dışı silah imalathanesine dönüştürüldüğü tespit edilen 2 iş yeri ve 5 eve eş zamanlı operasyon düzenlendi.

‘SİLAH İMALATHANESİ’NE OPERASYON

Operasyonda, 5 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 9 şarjör, 112 tabanca fişeği, 40 av fişeği, bir silah kalıbı, 2 tabanca gövdesi, 3 sürgü takımı, birer namlu ve yay ele geçirildi. 

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında "6136 SKM Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun" suçundan adli işlem yapılacağı ve emniyetteki işlemlerinin devam edildiği öğrenildi. 

Kars Haberleri

Kars’ta Nisan Sürprizi.. Şehir Merkezi 5 Dakikada Beyaza Büründü!
Kars’ta Kadınların Gücü.. ‘Zirvede Kadın Var’ Paneli Büyük İlgi Gördü!
Kars’ta Kaçak Avcılara Operasyon.. 11 Kişiye 921 Bin Lira Ceza!
Birlikten İddialara Yanıt.. Borçsuz, Büyüyen ve Üretici Odaklı Yapı!
Gençlere Deneyim Paylaşımı.. KATSO Başkanı Kariyer Günlerine Katıldı!