Kars ve Digor'da Eş Zamanlı Operasyon.. Nakit Para ve Silah Bulundu!

Kars'ta tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda, yatağın altından poşetler dolusu para çıktı.

Kars’ta tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda, yatağın altından poşetler dolusu para ele geçirildi. 

Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

EŞ ZAMANLI TEFECİLİK OPERASYONU

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından tefecilik suçuna yönelik operasyon gerçekleştirildi. 

Türk Ceza Kanunu’nun 241. maddesi kapsamında yürütülen soruşturma çerçevesinde, Kars il merkezi ile Digor ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyona 15 ekip ve 55 polis katıldı.

YATAK ALTINDAN SERVET ÇIKTI

Ekiplerin 4 ikamet ve 1 araçta yaptığı aramalarda, suçtan elde edildiği değerlendirilen 1 milyon 416 bin TL nakit para, yaklaşık 1 milyon TL değerinde senet, 2 banka dekontu, 1 pompalı tüfek, 1 muştalı kama ve 60 fişek ele geçirildi. Paraların bir bölümünün yatak altında saklandığı öğrenildi.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Operasyon kapsamında M.Ö. (43), R.A. (40), N.O. (38) ve A.S.O. (34) isimli 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

EMNİYETTEN KARARLILIK MESAJI

Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yurttaşların huzur ve güvenliğini tehdit eden tefecilik başta olmak üzere tüm suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Açıklamada, benzer operasyonların artarak devam edeceği ifade edildi.

Kars Gündem Haberleri

Kars 36 Spor Futbolcusu Cinayetinde 7 Tutuklama.. Ünlü İsimler Adliyede!
Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı Cinayeti.. Gözaltındaki 8 Kişi Hakim Karşısında!
Genç Futbolcuya Son Veda.. Silahlı Saldırı Türkiye’yi Sarsıyor!
Kars'ta Bayram Mesaisi.. 2 Bin 284 Personel Görev Başında Olacak!