Kars’ta ‘Tefeci’ Operasyonu

Kars'ta tefecilere yönelik operasyon düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Kars'ta tefecilere yönelik operasyon düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. İl dışında olduğu tespit edilen 1 kişin ise yakalama çalışması devam ediyor.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince, Kağızman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, tefecilik yaptığı tespit edilen 5 şüpheliden 4'ünün ikametlerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, 4 kişi gözaltına alındı. Kars dışında olduğu tespit edilen bir şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

KOM ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin, ikamet, araç ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen 1 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet senet ve 358 bin lira tutarında 1 çek muhafaza altına alınarak Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Kars Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek olup; suçun işlenmeden engellenmesine yönelik vatandaşlarımızın huzur, sükûn ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız devam edecektir" denildi.

Kars Haberleri

Harakani Devlet Hastanesi'ne Atama.. Yeni Başhekim Belli Oldu!
Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi.. Kars'ta 'Ağır Silah Atışı' Yapılacak!
İş Makinesi Yüklü TIR’da Yangın.. İtfaiye Ekipleri Tarafından Söndürüldü
Kars'ta 1 Mayıs.. Kutlamaların Adresi 'Tren Garı' Meydanı
Kars'ta 'Siber Suçlar' Eğitimi.. 372 Öğrenciye Bilgilendirme Yapıldı!