Kars’ta Soğuklar Etkili Oluyor

Doğu Anadolu Bölgesi'nde, gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 4 dereceyle Kars ve Ardahan'da ölçüldü.

KARS (İHA) – Doğu Anadolu Bölgesi'nde, gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 4 dereceyle Kars ve Ardahan'da ölçüldü. Kars'ta soğuk hava araçların camlarını dondurdu.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, havanın az bulutlu ve açık geçmesi öngörülen bölgede, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer pus bekleniyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Kars ve Ardahan'da eksi 4, Ağrı'da eksi 2, Erzincan'da eksi 1, Erzurum'da sıfır ve Iğdır'da 3 derece olarak ölçüldü.

Soğuk havanın etkili olduğu Kars'ta kırağı tutarken, araçların camları dondu. Araçlarının camlarının buzlarını temizleyen vatandaşlar ise soğuktan olumsuz etkilendi. Kars'ta soğuk havadan dolayı su birikintileri de donarken, bir leğenin içerisinde unutulan su ise tamamen buz tuttu. Soğuk havanın etkili olduğu kente bazı vatandaşlar ise araçlarının camına battaniye örterek soğuktan korudu.

Kars Haberleri

Karslı Şeyma Ülbeği Avrupa İkincisi Oldu.. Hedef Dünya Şampiyonası!
Kars’ta Atıksu Altyapısında Çalışmalar Sürüyor.. Kollektör Hattında İlerleme Var!
Kars Belediyesi’nden 600 Milyon TL’lik Toplu Açılış.. 5 Yatırım Hizmete Giriyor!
Kars’ta ‘Üniversite Öğrencileri’nin Güvenliği Masada.. Tedbirler Görüşüldü!
Kars’ta Ahilik Haftası Kutlamaları Başladı.. Esnaf ve Ahiler Bir Araya Geldi!