Kars'ta Polis Operasyonu.. Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi!

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Kars'ta silah ve mühimmat bulunduran şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin yürüttüğü operasyonlar sonucunda Kars'ta önemli bir silah ve mühimmat ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Kars'ta silah ve mühimmat bulunduran şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Operasyon neticesinde, çeşitli silahlar ve mühimmatlar ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

8 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre, Kars merkezli Akyaka ve Selim ilçelerinde yasa dışı silah ticaretinin engellenmesine yönelik eşzamanlı bir müdahale gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında gerçekleştirilen aramalarda, toplamda 6 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız av tüfeği, 9 şarjör, 173 tabanca fişeği ve 68 av fişeği ele geçirildi.

Ayrıca, olayla bağlantılı olduğu düşünülen 8 şüpheli de gözaltına alındı. Gözaltına alınan 8 şüpheli hakkında 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğü, silah kaçakçılığı ve yasa dışı silah ticaretine karşı kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğini belirtti.

Kars Haberleri

Koordinasyon Kurulu Toplandı.. 69,9 Milyar Liralık 315 Projede Son Durum Görüşüldü!
Kars’ta Tarım Mesaisi Sürüyor.. Meralara Sıvat, Afet Bölgelerinde Hasar Tespiti!
İletişim Başkanlığı Tarafından Verildi.. Volkan Karabağ Sürekli Basın Kartını Aldı!
Ani Harabeleri’nde Yeni Bulgu.. Erzak Deposu Ortaya Çıkarıldı!