Kars’ta 'Kaçak Mazot' Operasyonu

Kars'ta düzenlenen operasyonda bin 750 litre "kaçak mazot" ele geçirildi. 

Kars'ta düzenlenen operasyonda bin 750 litre "kaçak mazot" ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü'ne "Vali Hüseyin Atak Bulvarı üzerinde bulunan bir ikametin bahçesinde kaçak akaryakıt dolumu yapıldığı" ihbarı geldi.

İhbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaptıkları çalışmada, şüphelilere ait bahçe içerisinde bir araçtan akaryakıt boşaltıldığını gördü. Kaçakçıları suç üstü yakalayan polis, detaylı incelemede bir aracın yakıt tankında 550 litre, ahır içerisinde bulunan varillerde ise bin 200 litre olmak üzere toplam bin 750 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.

Kaçak akaryakıtı muhafaza altına alan polis, olayla ilgili şüpheli 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında, "5607 Sayılı Kanuna Muhalefet, Kaçakçılık İle Mücadele Kanunu" suçundan işlem başlatıldı.

İlgili Haberler

Kars Haberleri

Kars’ın 106’ncı Kurtuluş Bayramı.. Kentte Tören Düzenlendi!
Birkan Çelik Yaşamını Yitirdi.. Kars’ın Tanınan Eczacısı ve Müzisyeniydi!
Kars’ta Cumhuriyet’in 103’üncü Yılı.. Kutlamalar Yağmur Altında Yapıldı!
Kars 36 Spor Kupaya Veda Etti.. Antalyaspor Son Dakikada Turu Geçti!
Eski Süt Tozu Fabrikası Restore Edilecek.. Bilim Merkezi Olacak!