Kars’ta Asayiş Uygulaması

Kars'ta yapılan "Türkiye Güven Huzur Uygulaması"nda 2018-3 uygulaması kapsamında 835 kişinin sorgulaması yapıldı. 

Kars'ta yapılan "Türkiye Güven Huzur Uygulaması"nda 2018-3 uygulaması kapsamında 835 kişinin sorgulaması yapıldı. 

Kars Emniyet Müdürlüğü'nce 3 aşamalı olarak kent merkezi ve ilçelerde 45 ekip, 248 polisin katılımı ile yapılan "Türkiye Güven Huzur Uygulaması"nda 2018-3 uygulaması kapsamında 835 kişinin GBT sorgulaması yapıldı. Hakkında "Kasten Adam Öldürme" suçundan 6 yıl 3 Ay hapis cezası ile aranan 1 kişi yakalandı. "Kamu Malına Zarar Verme" suçundan 4 ay hapis cezası ile aranan 1 kişi ve yine görevi yaptırmamak için direnme suçundan aranan 1 kişi yakayı ele verdi.

Asayiş uygulamasında ayrıca 6284 sayılı kanuna muhalefet suçundan aranan 1 kişi yakalanırken, 1 bakaya kaçağı ile Türkiye'ye kaçak yollardan giren Afganistan uyruklu 2 kişi yakalanarak sınır dışı edildi.

Uygulamada, 155 araç kontrol edilerek 3 araca 2 bin 342 TL cezai işlem uygulandı. 27 umuma açık işyeri kontrol edilerek gerekli uyarılar yapıldı. Kars'ta asayiş uygulamalarının aralıksız devam edeceği öğrenildi.

İlgili Haberler

Kars Haberleri

Yeni Araç Filosu Teslim Edildi.. Kars’ta Kırsal Hizmetlerde Verimlilik Artıyor! 
CHP'de Çalkantı.. Uludaşdemir'in Kılıçdaroğlu Açıklamaları Tepki Topladı! 
Ziraat Bankası Kars Şubesi 'Geçici Adresi'nde.. Müşteriler için Yeni Dönem! 
YKS Maratonu Sona Erdi.. Kars'ta Oturumlar Yoğun Katılımla Gerçekleşti!
Kars'ta Araç Sayısı Rekor Kırdı.. Park Sorunu Aldı Başını Gidiyor!