Kars'ta Gece Bekçisi ÖLÜ BULUNDU

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Kütüphanesi’nde görevli gece bekçisi Yaşar Aydın (52), görev yaptığı yerde ölü bulundu.

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Kütüphanesi’nde görevli gece bekçisi Yaşar Aydın (52), görev yaptığı yerde ölü bulundu.

 
Evli ve 4 çocuk babası Yaşar Aydın emekliliğine 4 ay kala görevli olduğu kütüphanede gece kalp krizi geçirerek hayatını yitirdi.

Görevli personelin sabah işe gelmesi ile ortaya çıkan olay üzüntüye sebep oldu. Personelin kurum kapısını açamaması üzerine olay yerine polis çağrıldı. Kapının zorla açılması ile Yaşar Aydın’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Polisin güvenlik koridoru oluşturması ile olay yerine gelen Kars Savcısı ve sağlık görevlileri cenazeyi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderdiler.

Diğer Haberler

Rusya'nın Gümrü'deki Askeri Üssüne İlişkin Yeni Açıklama.. Çekilmeye İtiraz Yok!
Karslı Şeyma Ülbeği Avrupa İkincisi Oldu.. Hedef Dünya Şampiyonası!
Iğdır Merkezli Suç Örgütü Operasyonu.. Adreslere Baskın, 6 Tutuklama!
Mehmet Uçum Gündemi Değerlendirdi.. Barış, Diyalog ve Yeni Dönem Mesajı!
Altın Portakal'da Yarışacak Filmler Belli Oldu.. Ödül 11 Milyon Lira!
SPK'dan Fon Piyasasına Yeni Tedbir.. 7 Şirketin TEFAS Fonları Kapatıldı!
Büyükbaş Hayvan Varlığı 17 Milyon 805 Bine Çıktı.. Kars Üretimde Öne Çıkıyor!