Kars | Trafikte 'Kameralı Denetimler' Sürüyor

Kars'ta Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile yapılan kameralı denetimlerde, trafik kurallarına uymadıkları tespit edilen 20 araca işlem yapıldı.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile yapılan kameralı denetimlerde, trafik kurallarına uymadıkları tespit edilen 20 araca işlem yapıldı.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; Kars İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nce il merkezinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile yapılan denetimlerde kırmızı ışık ihlali yapan, yaya yoluna park eden ve ters yönde araç kullandığı tespit edilen toplamda 20 araca ceza kesildiği belirtildi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nce yaya güvenliğinin sağlanması yönünde denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Kars Haberleri

Kars’ta Zeka Oyunları Heyecanı.. 400 Öğrenci Türkiye Şampiyonası İçin Yarıştı!
Rüşvet ve Kaçakçılık Operasyonu.. Aktif Polis Memuru Dahil 7 Kişi Tutuklandı!
Sarıkamış’a Dev Turizm Yatırımı.. Suni Karlama Sistemi Güçlendiriliyor!