Kars 'Lojistik Merkezi' için Kamulaştırma Kararı

Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi kapsamında bazı taşınmazlar hakkında kamulaştırma kararı alındı.

Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi kapsamında bazı taşınmazlar hakkında kamulaştırma kararı alındı.

Buna göre; Resmi Gazete’nin bugünkü Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararına göre Kars Lojistik Merkezi ve Demiryolu Bağlantısı Uygulama Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.

Kars Merkez ilçesi Karacaören, Paşaçayır ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan 17 adadaki parsellerin 31 Ekim 2016 tarihinde Bakanlar Kurulu’nca kararlaştırıldı.

Kars’ta uzun zamandan beri beklenilen Lojistik Merkezi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın talimatı ile Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırması bugün Bakanlar Kurulu’nda onaylanarak Resmi Gazete’de yayınlanması vatandaşlar arasında da memnuniyet yarattı.

Kars Haberleri

Kars'ta 1 Mayıs.. Kutlamaların Adresi 'Tren Garı' Meydanı
Kars'ta 'Siber Suçlar' Eğitimi.. 372 Öğrenciye Bilgilendirme Yapıldı!
Türkiye 23 Nisan'ı Kutluyor.. Kars'ta 'Çocuk Bayramı' Törenleri
'İl Genel Meclisi'nde Dengeler Değişti.. Suat Bayhan DEM Parti'den İstifa Etti!